Velkommen til TransDating.dk - sitet for transkønnede. transvestitter og for dig der søger disse.

NY INFO!

Forklaring på ikoner der vises på profiler, findes  under punktet "OM" øverst i menulinien når du er logget ind.

For at få ikonet ægte profil, skal du sende et foto der viser ansigt og et skilt hvor der er skrevet dit TD profilnavn efterfulgt af transdating.dk - Send det direkte til vores profil.:-) eller til info@transdating.dk

Loyalpoint optjenes ved at være online på TD og er man samtidig aktiv ved at chatte, sende post, like fotos, oprette indlæg i forum, uploade billleder osv, optjenes ekstra points.

 

Der er sket en del den seneste tid, TD har fået nye farver og nye ikoner, der er tilføjet like fotos, vennesystem er opdateret, statusbar viser nu info om ny post, nye likes, ny aktivitet i forum, og de seneste 5 besøg.

Chatten er ændret fra 3 små chats til en stor hyggechat, sofachatten som nogen vil kalde den :-) Det giver lidt mere mening på den måde, og så kan sex og scorechat foregå i privatchat.

 

 

 
 Logind eller opret ny bruger
               

Brugernavn

Adgangskode

 

Husk mit log ind

 

 

På sitet kan du møde og skrive med andre transvestitter og transseksuelle personer :-)

 

Har du endnu ikke oprettet en profil?

 

           

 

 
 Seneste nyheder
 

 

 

 
 

NYE KONKURRENCER PÅ TD

 

Vi vil fremover stadig belønne profiler der bruger chatten, men faktisk også jer som bare er online. Vi vil være online og helt tilfældigt besøge jeres profil og give en gave. Vil du også være en del af TD der gør sitet mere interressant? Så bare log på, opload gerne nye billeder jævnligt osv.

Håber at vi sammen sætter turbo på TD.:-)

 

Vh.

TD-teamet

 

 
 

 

 

 
 Mød blandt andre disse piger...
 

 

 

 

 

Profiler der vises her har alle tilvalgt og godkendt dette. Ingen bliver uden forudgående aftale med teamet vist på denne side.

 
 

 

 

 

StefanieS 25 år fra Sjælland

 

 

Tarakiss 28 år fra København