Velkommen til TransDating.dk - sitet for transkønnede. transvestitter og for dig der søger disse.

NY INFO!

Forklaring på ikoner der vises på profiler, findes  under punktet "OM" øverst i menulinien når du er logget ind.

For at få ikonet ægte profil, skal du sende et foto der viser ansigt og et skilt hvor der er skrevet dit TD profilnavn efterfulgt af transdating.dk - Send det direkte til vores profil.:-) eller til info@transdating.dk

Loyalpoint optjenes ved at være online på TD og er man samtidig aktiv ved at chatte, sende post, like fotos, oprette indlæg i forum, uploade billleder osv, optjenes ekstra points.

 

Der er sket en del den seneste tid, TD har fået nye farver og nye ikoner, der er tilføjet like fotos, vennesystem er opdateret, statusbar viser nu info om ny post, nye likes, ny aktivitet i forum, og de seneste 5 besøg.

Chatten er ændret fra 1 stor til nu 3 små chats hyggechat, sexchat og frichat, som nogen vil kalde den :-) Det giver lidt mere mening på den måde, sex og scorechat, samt privatchat kan naturligvis stadig foretages direkte via profilerne.

 

 

 
 Logind eller opret ny bruger
               

Brugernavn:

 

Adgangskode:

 

Husk: Auto:

 

Velkommen til transdating.dk
Med en profil her kan du bl.a.:

 
1) Møde transvestitter, homo og bi
2) Finde venner eller en kæreste
3) Deltage i events og fester
4) Se en masse flotte af fotos
5) Deltage i spændende debatter

 

 

 

           

 

 
 Seneste nyheder
 

 

 

 
 

NY CO-ADMIN

Vi har i dag den 2. august 2022 indsæt Sofie CD som ny co-admin.

Dette betyder at hun nu varetager TD og den hjælp og de spørgsmål der måtte være. Sofie CD har fået co-admin logo, det ses øverst på profilen ligeledes som på TD-teamet´s profil.

 

 

BREVKASSEN ER GENÅBNET

Nu er vores brevkasse genåbnet, foreløbigt for makeup & hår. Dette står Slanesh for, som er vores helt nye redaktør på området. Så håber vi at der kommer en del spørgsmål.

 

Vi søger stadig flere redaktører til de andre kategorier. Har du lyst og erfaringer, så kontakt os endelig, direkte på vores profil, eller på vores mail adresse: info@transdating.dk

Vh.

TD-teamet

 

 
 

 

 

 
 Mød blandt andre disse piger...
 

 

 

 

 

Profiler der vises her har alle tilvalgt og godkendt dette. Ingen bliver uden forudgående aftale med teamet vist på denne side.

 
 

 

 

 

StefanieS 25 år fra Sjælland

 

 

Tarakiss 28 år fra København